Mezunlarımızı ve Ödül Kazanan Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz!

Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz! Mezuniyet töreniniz, başarınızın bir kutlamasıydı. Kariyerinizin bir sonraki aşamasına geçerken, yeni web sayfamızda ilk duyurumuz olarak başarınızı bir kez daha tebrik ediyoruz.

Uluslararası Ticaret bölümü, 23 Haziran 2017 Cuma günü Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleştirilen mezuniyet töreninde 60 lisans, 4 yüksek lisans öğrencisini mezun etmiştir. Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun 18. mezuniyet töreni her zaman olduğu gibi bir kutlama şeklinde gerçekleşmiştir.

Lisans mezuniyet konuşması Taylan Remzi Yüksek tarafından 2017 mezuniyet törenine katılan mezunlara, ailelerine, profesör ve öğretim görevlilerine ve fakülte çalışanlarına hitaben gerçekleştirilmiştir.

Olağanüstü derecede yüksek özveri ve azim gösteren üç mezunumuz, ödüllerini 21 Haziran Çarşamba günü Uçaksavar Spor Kompleksinde gerçekleştirilen 150. Mezuniyet Töreninde almışlardır. Bu ödüller, öğrencilerimizin hem akademik performanslarındaki hem de diğer alanlardaki yetenek, başarı ve kazanımlarını vurgulamaktadır.

Uluslararası Ticaret Bölümü tüm mezunlarını ve ödül kazanan öğrencilerini tebrik eder, ilerideki girişimlerinde onlara başarılar diler.